logo

Actie

Wijn van de maand

Iedere maand een andere wijn voor de gasten van Het Pakhuys. Heel 2023 gaat Het Pakhuys samen met Ian een wijn van de maand selecteren voor onze gasten en wordt deze op de dag zelf cadeau gegeven!

Deze wijn wordt speciaal geselecteerd op basis van actualiteit in de betreffende maand, het seizoen of andere gebeurtenissen. Bij elke boeking krijgen de gasten van Het Pakhuys één fles van de wijn van de maand aangeboden. Deze kan dan worden opgedronken bij een afsluitende borrel na de meeting of de wijn wordt mee naar huis of kantoor genomen. Elke maand zal de nieuwe wijn worden gepresenteerd op de LinkedIn pagina van Het Pakhuys. Wil jij nou weten wanneer je een meeting moet boeken om je favoriete wijn te scoren? Volg en houd dan de LinkedIn pagina goed in de gaten.

Zie hieronder een YtD overzicht van de geselecteerde wijnen van 2023

Januari
Januari

Dehesa la Granja, Familia Fernandez Riviera
Vino de la Tierra de Castilla Y Léon

Januari
Januari

Garrirá Susumanielle Salento IGT 2021
Masseria Li Veli

Januari
Januari

Barbera d’Asti, Cossetti, Piëmonte

Contact

Bent u  enthousiast geworden en zou je onze locatie graag een keer willen komen bekijken of heeft u een snelle vraag? Bel 0620724875 of mail naar info@locatiehetpakhuys.nl tav Caspar Schöningh om een afspraak in te plannen.

Differs Group BV
Rhijngeesterstraatweg 60
2341BV Oegstgeest

Benieuwd?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en stel uw vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.