logo

Goed om te weten

Ter voorbereiding op jullie komst

Ben je van plan onze locatie te komen bezoeken of heb je al een boeking gepland staan? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt.

Via onze offertetool kan je je eigen dagindeling bepalen. Zijn je gasten overhoopt een half uurtje eerder of loopt de meeting iets uit? Dan is dat uiteraard geen probleem. Het team van Het Pakhuys zal de gehele dag aanwezig zijn om jullie te faciliteren. Bij ontvangst zullen wij een lekker kopje koffie of thee inschenken en je wegwijs maken op onze locatie. Nog voor de meeting begint nemen we nog even de planning door zodat het jullie aan niets zal ontbreken.

Bereikbaarheid en parkeren op locatie

Het Pakhuys is gelegen in Oegstgeest, grenzend aan Leiden en makkelijk aan te rijden via de A44 . Ons adres voor de navigatie is: Rhijngeesterstraatweg 60B, 2341BV in Oegstgeest. De ingang van het terrein, waar wij gelegen zijn, is te herkennen door twee statige witte gebouwen van Van Lanschot bankiers. Je kunt tussen deze twee panden door rijden en dan zie je onze locatie direct verschijnen. Wij beschikken over 10 tot 12 parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 3 de mogelijkheid hebben tot elektrisch laden. Mocht het aantal parkeerplaatsen niet voldoende zijn is er een ruim aanbod aan gratis parkeergelegenheid in de zeer nabije omgeving.

Kom jij, of je collega, met het openbaar vervoer? Dan is Leiden Centraal het dichtstbijzijnde treinstation. Je kan middels een OV fiets of directe busverbinding (lijn 57) onze locatie binnen enkele minuten vanaf Leiden Centraal station bereiken. Mocht je buitenlandse klanten of collega's bij ons willen ontvangen dan is het goed om te weten dat Luchthaven Schiphol op slechts 20 minuten rijden ligt. Wij kunnen eventueel op aanvraag een haal en breng service aanbieden.

Faciliteiten

  • 1x verrijdbare 65 Inch TV
  • 1x vaste 65 Inch TV
  • 2 flip-overs met bijbehorende materialen
  • Meeting Owl
  • Audiosysteem
  • Comfortabele stoelen met zijleuning
  • Loungehoek met banken
  • Airco's

Overige informatie en nabije omgeving

Onze locatie is geschikt voor groepen tot 16 personen. Grotere groepen is eventueel mogelijk op aanvraag. De ruimte is altijd exclusief verhuurd en er is voldoende mogelijkheid om uit te breken. Al onze ruimtes beschikken over Airco installaties en hebben zicht op het wagenpark.

Tussen de middag of op een ander gewenst moment kan er een actieve break worden ingepland. Er kan ofwel op eigen initiatief een wandeling worden gemaakt door het naast gelegen bos van Wijckerslooth, of er kan door ons een actieve break worden verzorgd in samenwerking met Visser Health Coach. Tijdens deze interactieve sessie worden lichaam en geest tot rust gebracht met behulp van ademhaling oefeningen.

Wij werken samen met locale partners voor ons F&B aanbod en alle producten zijn dagvers. Wij zullen geheel volgens de door jou gemaakte planning het F&B aanbod verzorgen gedurende de dag. Een afsluitende borrel of diner na je boeking? Geen probleem, wij kunnen beide faciliteren.

Ben je een meerdaags evenement aan het plannen en heb je overnachting mogelijkheden nodig? Hilton Garden Inn Leiden en Van der Valk Sassenheim liggen op enkele minuten afstand rijden. Ook de stranden van Katwijk en Noordwijk liggen op slechts 10 minuten rijden, hier kun je heerlijk uitwaaien na een drukke en productieve dag in Het Pakhuys.

Contact

Bent u enthousiast geworden en zou je onze locatie graag een keer willen komen bekijken of heeft u een snelle vraag? Bel 0620432412 of mail naar info@locatiehetpakhuys.nl en stel je vraag.

Differs Group BV
Rhijngeesterstraatweg 60
2341BV Oegstgeest

Benieuwd?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en stel uw vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.