logo

Het Pakhuys

Het Pakhuys wordt exclusief verhuurd en beschikt over twee ruimtes. Op de begane grond is een stijlvolle ruimte gecreëerd, met moderne open keuken. Deze ruimte wordt meestal gebruikt als plenaire ruimte voor ontvangst, pauzes, lunch, borrel en diner. Op de eerste verdieping is een grote meeting room naar wens in te richten met alle faciliteiten die passen bij jullie doeleinden.

Het Decor

Een naast de werkplaats gelegen ruimte werd in gebruik genomen en verbouwd, met twee exclusieve event spaces als resultaat. De mix van klassiek en modern, zoals het aanwezige wagenpark, diende ter inspiratie voor de verbouwing. Een industriële glaspui verbindt beide event spaces met de werkplaats. Op de begane grond is een stijlvolle boardroom gecreëerd, met een moderne open keuken zodat je hier schitterende diners kunt organiseren met live cooking. Op de eerste verdieping, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht.

Wat in 2018 begon als een leuk idee werd in 2019 gerealiseerd. Een naast de werkplaats gelegen ruimte werd in gebruik genomen en verbouwd, met twee exclusieve event spaces als resultaat. De mix van klassiek en modern, zoals het aanwezige wagenpark, diende ter inspiratie voor de verbouwing. Een industriële glaspui verbindt beide event spaces met de werkplaats. Tijdens jullie bijeenkomst is zowel de werkplaats als de stallingsruimte vrij te betreden. Ons team vind het altijd leuk om een en ander te vertellen over de auto's en de werkzaamheden. Wij hopen jou en je gasten binnenkort te mogen ontvangen.

Portfolio

Met gepaste trots laten wij hieronder een aantal van onze gasten zien. Variërend van grote en aansprekende multinationals, tot lokale en kleinschalige ondernemingen. Iedereen is welkom bij ons om een compleet verzorgde en inspirerende dag te beleven.

Contact

Bent u enthousiast geworden en zou je onze locatie graag een keer willen komen bekijken of heeft u een snelle vraag? Bel 0620432412 of mail naar info@locatiehetpakhuys.nl met je vraag.

Differs Group BV
Rhijngeesterstraatweg 60
2341BV Oegstgeest

Benieuwd?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en stel je vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.