logo

Plenaire zaal

Plenaire zaal

Op de begane grond is een stijlvolle plenaire ruimte gecreëerd, met een moderne open keuken. Deze ruimte wordt meestal gebruikt als plenaire ruimte voor ontvangst, pauzes, lunch, borrel en diner. Een industriële glaspui verbindt deze exclusieve ruimte met de stallingsruimte waardoor een uniek zicht op het prachtige wagenpark is gecreëerd. Naast een plenaire functie kan deze ruimte ook prima worden ingezet als tweede vergaderruimte of als uitbreek mogelijkheid indien gewenst. De ruimte is stijlvol ingericht met warme en comfortabele elementen en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een productieve managementbijeenkomst, teamoverleg, directievergadering of vergelijkbare doeleinden.

Maak hier eenvoudig en geheel vrijblijvend uw eigen offerte.

Contact

Bent u  enthousiast geworden en zou je onze locatie graag een keer willen komen bekijken of heeft u een snelle vraag? Bel 0620432412 of mail basjan@differsgroup.nl om een afspraak in te plannen.

Differs Group BV
Rhijngeesterstraatweg 60
2341BV Oegstgeest

Benieuwd?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en stel je vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.